PROGRAMMA 2023

PROGRAMMA 2023

Volg Joure Swingt ook op Facebook om  op de hoogte te blijven.

Muzikanten

2023 JOURE SWINGT - Programma Joure Swingt 2023

Het avondprogramma tot 00:00 uur wordt verzorgd door de Jouster Horeca. Houdt hun kanalen in de gaten voor meer informatie.

Straatartiesten

 

2023 JOURE SWINGT - Programma Acts Joure Swingt 2023

(NB. wijzigingen voorbehouden)

WE STELLEN DE ARTIESTEN GRAAG AAN JE VOOR:

Joure Swingt - Duo No Sa

Duo No Sa!

Duo No Sa! is een enthousiast muziek duo bestaande uit Mirjam Jellema en Sipke Vos, beide wonende in Terherne. Ze vinden het heerlijk om muziek te maken.

Een greep uit het repertoire:
CCR, Norah Jones, Fleetwood Mac, Neil Young, Eric Clapton, Maroon 5, BeeGees, Bruce Springsteen, John Denver, Elvis, Simon & Garfunkel, Eagles..enz

Mirjam zang en percussie.
Sipke zang en akoestische gitaar.

 

Joure Swingt - Sa Fier

Sa-Fier

Sa-fier bestaat uit zangeres Monique Masé en toetsenist Leon Smits.

Als duo delen ze hun passie voor jazz, latin en blues en dat willen ze ook graag delen met hun publiek.

Joure Swingt - Rein Vallinga

Rein Vallinga

Zingen en entertainen geeft Rein een kick. Op het podium voelt hij zich helemaal thuis. Voor feesten, diners, recepties, bruiloften en partijen kan Rein uitstekend uit de voeten. We zullen zien wat Rein gaat brengen op Joure Swingt!
Joure Swingt - Hester Tadema

Hester Tadema

Hester komt oorspronkelijk uit Katlijk, maar woont tegenwoordig in Joure. Al sinds de basisschool volgt ze muzieklessen en speelde ze de afgelopen jaren in diverse bands en deed ze meerdere muzikale projecten. Tegenwoordig is ze ook te bewonderen als Solo artiest en brengt ze ook eigen werk uit, waaronder haar single “Her Smile”.

Joure Swingt - Henk Kuyper

Henk Kuyper

Henk Kuyper, de bekende troubadour uit Heerenveen. Henk heeft vorige jaren ook op Joure Swingt gespeeld. Henk is een graag geziene gast en daarom deze editie weer aanwezig op Joure Swing 2023. Zijn repertoire is zeer breed en zijn fantastische mondharmonicaspel wordt door menigeen gewaardeerd.
We zijn blij dat Henk er weer bij is dit jaar!

 

Joure Swingt - Undercover

Undercover

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; al van jongs af aan loopt muziek als een rode draad door het leven van de zussen Henriëtte en Gerda Minnesma. Beide begonnen als achtergrond zangeressen en laatstgenoemde zong jarenlang in een blues/rock band.  Qua muziekstijl (rock and roll/country) zitten zij in het algemeen op één lijn en kiezen hierbij niet voor het standaard top 40 repertoire.  De ,,sisters in crime’’ gaan vanaf nu door het leven als: UNDERCOVER!

 

Joure Swingt - The Brothers

The Brothers

The Brothers maakten vroeger deel uit van de Keallepoaten. In de jaren 70 en 80 wereld beroemd in Joure en omstreken. Een stemmingsorkest die veel optrad op feesten en bruiloften. Dit trio geniet nog steeds van muziek maken en zingen van bekende nummers die iedereen wel kent. Ondanks dat ze de jongsten niet meer zijn weten ze met hun enthousiasme het publiek nog altijd te vermaken.

 

Joure Swingt - Reuzenbellen Feest

Reuzenbellen Feest! – act

Laat je meevoeren in deze magische bellen wereld en waan je in een sprookjeswereld tussen de allergrootste bellen. Onder begeleiding van toverachtige muziek maakt deze bellenblaas artiest de mooiste zeepbellen. Ook nodigt ze kinderen uit om haar te helpen om nog meer glans en schittering te creëren.

Joure Swingt - All that Jazz

All That Jazz – act

Voeten op de bank, tapijtje gespreid, met een sexy schemerlamp en een zwoele stem: relax and.. let’s sing it, sister! All That Jazz is een rijdende huiskamer vol jazz en doo-wop. Fietsend met haar huiskamer laat ze de Jazz-standards door de straten klinken en je doopt ze je dag, met een dooh-dah en een lach, om naar swing en zonneschijn.

 

Joure Swingt - Bokkensprongen

Bokken sprongen – act

Opgepast: deze nieuwsgierige aagjes stuiteren zo op je schoot! Springend op hun springstelten vinden deze imposante dieren op speelse muziek hun weg tussen het publiek. Klapperend op hun hoeven steken ze hun glanzende neusjes graag in andermans zaken, snuffelen ze naar plagerijtjes en vinden ze nieuwe vrienden om mee te knuffelen.

 Joure Swingt - 't Wesen van Saefthinge

’t Wesen van Saeftinghe

Het land van Saeftinghe.
Een verhalende voorstelling over de middeleeuwse rietsnijder Roderick van Kuytaert.
Op een dag ontdekt hij in het kreupelhout een wezentje.
Dat wezentje leeft op het land, maar ook in het water,
kan zwemmen als een vis en vliegen als een vliegje.
Als Roderick van zijn ontdekking vertelt, gelooft niemand zijn verhaal.
Is het dan een draak?
Hij besluit het wezen te vangen, wat na veel pogingen uiteindelijk lukt.
Dan besluit hij ermee de weide wereld in te trekken om jou  ‘t Wezen van Saeftinghe te tonen.

Joure Swingt - Clown Auke

Clown Auke

In een magische kindershow laat Clown Auke je verbazen.

De show zit boordevol actie met jongleren en goocheltrucs.

Bovendien weet Clown Auke iedereen te amuseren door ballonnen om te toveren tot de mooiste dieren, bloemen en andere figuren.

Tijdens de show mogen de kinderen Clown Auke ook assisteren, zodat ze zelf ook een echte ster zijn.

 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Share This